Gyors Virslis Egytál – Villámgyors és Ínycsiklandó!
Ha egy gyors és laktató egytálételre vágysz, ami pillanatok alatt elkészül, akkor ezt a virslis receptet neked találták ki! Ideális választás, ha szereted az egyszerű, de mégis ízletes ételeket. Ez a Gyors virslis egytál mindössze 30 perc alatt az asztalra kerül, így tökéletes a rohanós hétköznapokra vagy akár egy spontán baráti összejövetelre is.
A recepthez csupán néhány alapvető hozzávalóra van szükség, mint a virsli, burgonya, paprika és hagyma, amit egy kis csípős szósszal és friss metélőhagymával varázsolunk igazán különlegessé. Az elkészítés rendkívül egyszerű: néhány perc előkészítés után a serpenyőben minden összeáll egy ízletes és tápláló fogássá.
Ne hagyd ki ezt a gyors és könnyen elkészíthető receptet, ami garantáltan elnyeri a család minden tagjának tetszését! Próbáld ki még ma, és élvezd a Gyors virslis egytál ízeit!

Gyors virslis egytál
Hozzávalók
- 4 ek olaj
- 8 db virsli
- 700 g burgonya
- 1 db vöröshagyma
- 1 db kápia paprika
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 tk só
- 1 csipet őrölt bors
- 1,5 tk csípős szósz pl.: Sriracha
- 1 marék metélőhagyma felaprítva
Instrukciók
- A virsliket karikára vágjuk. Egy kevés olajat hevítünk egy nagy serpenyőben, kb. 5 perc alatt megsütjük a húst közben megforgatjuk. Kivesszük a megsült virslit és félrerakjuk, elzárjuk a lángot.
- A krumplit megtisztítjuk, kisebb kockákra vágjuk, és beleöntjük a serpenyőbe. Aprítunk rá vöröshagymát és kápia paprikát. Ha szükséges öntünk alá egy kevés olajat. Ízesítjük egy teáskanál sóval és egy csipet őrölt borssal. Lefedjük és körülbelül 10 perc alatt kis lángon puhára dinszteljük. Az utolsó két percben zúzunk rá egy fokhagyma gerezdet, átforgatjuk.
- Ha megpuhultak a zöldségek, beleöntjük a megsült virslit, és átkeverjük. Ízesítjük csípős szósszal, és meghintjük egy marék aprított metélőhagymával, majd tálalhatunk.
